23 oct. 2018

Copiii din Centrul Social “Casa Florian” al Fundatiei JOYO au avut parte in luna octombrie de o noua experienta interesanta si utila. La invitatia Asociatiei CityDogs4StreetDogs din Elvetia, copiii au vizitat Parcul de animale Dog Rose al asociatiei, unde sunt adapostiti peste o suta de fosti caini ai strazii.

Workshop-ul pregatit de d-na doctor Alice i-a captivat pe copii, acestia adresand multe intrebari, la care dumneaei a raspuns cu multa bunavointa, explicandu-le totodata cum ar trebui sa procedeze la intalnirea cu un catel.

A urmat apoi vizitarea adapostului, copiii fiind obisnuiti treptat cu animalele si aflandu-se permanent in siguranta alaturi de insotitori, angajatii adapostului si reprezentantii gazdelor.

Vizita a fost cu siguranta o experienta inedita pentru copiii de la Fundatia JOYO, multi dintre ei reusind astfel sa isi invinga teama de catei. Cu totii au constientizat astfel ca este important sa avem grija nu doar de semenii nostri, ci si de animalutele fara aparare si fara stapan, pe care le intalnim pe strada.

Aceasta activitate destinata unui grup de 15 copii din “Casa Florian” a fost prima din cadrul proiectului “Youth4Dogs”, inititat de Asociatia CityDogs4StreetDogs in colaborare cu fundatia noastra. Proiectul va continua cu alte activitati la fel de interesante si educative  si pentru ceilalti copii din proiectele noastre.

Adresam calde multumiri Asociatiei CityDogs4StreetDogs si reprezentantilor Parcului de animale Dog Rose pentru amabilitatea si caldura cu care i-au intampinat pe copii, cat si pentru toate informatiile desoebit de interesante oferite.

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi