20 iul. 2017

Vineri 16 iunie a.c, doi reprezentanti ai Ambasadei Frantei in Romania – domnul Stephane Cesari, Consilier adjunct pentru Cooperare si Actiune culturalasi doamna Charlotte Broissand, Atasat de cooperare regionala pentru Drepturile Copilului (Romania- Bulgaria- Republica Moldova) – au vizitat Fundatia noastra si cele doua centre: Centrul de zi „CASA FLORIAN” si Centrul socio-educational „INVINGATORII” pe care Fundatia JOYO l-a deschis de curand (12 iunie!) in cadrul Scolii Gimnaziale nr.125 din Bucuresti.

Vizita a fost o excelenta ocazie de a discuta despre situatia copiilor in risc de marginalizare si excluziune sociala din cartierele Ferentari,Rahova,Magurele…din sectorul 5, Bucuresti si despre rolul programului de tip „scoala dupa scoala” in a ajuta acesti copii in vederea cresterii performantelor scolare, a stimei de sine si a dobandirii abilitatilor de viata independenta.

Am abordat, in egala masura si posibilitatea unui schimb de bune practici privind programele de tip „scoala dupa scoala” si centre recreative pentru copii (centres de loisirs).

Speram ca aceasta vizita sa fie inceputul unei colaborari frumoase si benefice pentru copiii din familiile defavorizate din Romania!

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi