12 iul. 2017

Mare fericire amestecata cu regrete pentru cei 100 de copii, care tocmai s-au intors din tabara Busteni din judetul Prahova.

Timp de 6 zile copiii s-au bucurat de aerul curat de munte, peisajul de vis de la poalele muntilor si multe activitati interesante.
Fie ca a fost vorba de vizite la diferite obiective turistice din Busteni, drumetii, concursuri de orientare turistica si de tras cu arcul, stafete si multe jocuri in aer liber, toate i-au entuziasmat pe copii, facandu-i sa se simta liberi si fericiti. Castelul Cantacuzino, Manastirea Caraiman, Muzeul Cezar Petrescu, Parcul Natural Bucegi au fost marile atractii ale obiectivelor turistice vizitate.
Multumim Directiei Judetene de Sport si Tineret Prahova si Centrului de Agrement Busteni pentru sprijinul acordat in derularea activitatilor socio-educative din tabara.

Multumirile si recunostinta celor 100 de copii si a parintilor lor se indreapta catre sponsorii care au facut aceasta tabara posibila, aducand atata bucurie in sufletele copiilor!

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi