E. este un baiat de etnie rroma, care mai are încă trei frați. El a uitat ce a facut la școală înainte de a o abandona, dar își amintește cum copiii râdeau de el, din cauza hainelor lui sărăcăcioase și iși amintește că părinții nu îl puteau ajuta la temele pentru acasă.

Cei șase membri ai familiei trăiesc în subsolul unui bloc, fără iluminare naturală, fără ferestre, între conducte care prezintă un pericol permanent pentru ei. Când conductele se sparg, spațiul se inundă, iar paturile devin inutilizabile, așa că familia doarme direct pe jos, până la găsirea altor paturi.

Părinții nu lucrează cu regularitate și prestează numai munci necalificate, așa că veniturile lor sunt foarte mici și instabile, putând asigura numai hrana familiei. Ei nu au bani pentru a închiria un spațiu adecvat într-un apartament.

Cei doi copii ai familiei au întrerupt frecventarea școlii în urmă cu trei ani. Prin programul « Școala este Super 2 », am reușit să-i reintegrăm în școală. Ei nu știau deloc să citească și să scrie. Capacitățile lor nu fuseseră solicitate și stimulate de-a lungul timpului, așa că au progresat cu dificultate, cu foarte mare efort. Dorința de a descoperi și a sti a trebuit mereu stimulată. Amândoi frații mai au încă un drum lung de acoperit, până să obțină educația școlară care le va oferi posibilitatea de a opta pentru o calificare profesională.