C. are 13 ani și încă 7 frați. El trăiește împreună cu întreaga sa familie : mama, tata vitreg, o bunică bolnavă și frații săi, într-o cameră care va trebui în curând evacuată. Acest spațiu mizer se află într-o clădire fără electricitate, canalizare și gaz. Din cauza problemelor materiale, adeseori C. părăsește locuința pentru a-și câștiga singur existența, prin piețe. După asemenea escapade, atunci când dorința sa de libertate se diminuează, el se întoarce în familie.

El are trei frați care merg la școală și care îl insoțesc în programul Centrului de Zi « Casa Florian ». Mama s-a recăsătorit și, cu puțin timp în urmă, a dat naștere celui de-al optulea membru al familiei. Situația lor a devenit și mai grea, căci se află în pericol de a ajunge pe străzi, când clădirea va fi demolată. Cum tatăl este singurul care aduce bani în casă, nu iși pot permite o locuință. Pe de altă parte, nu pot rezolva nici situația actelor lor de identitate, ceea ce face pentru ei imposibilă dobandirea unei locuințe sociale.

Familia are nevoie de un sprijin substanțial pentru a închiria un spațiu de locuit, în așa fel încât cuvântul « acasă » să însemne ceva pentru acești bieți copii. Participarea lor la programul « Școala este Super 2 » e, de asemeni, primejduită de faptul că prioritatea familiei este aceea de a dobândi o locuință și nicidecum educația copiilor. Totuși, în « Casa Florian »  acești copii se pot simți mai degrabă « acasă », decât în toate locurile în care au trăit ei.