12 iul. 2017

Vacanta de vara continua cu multe activitati educative pentru copiii de la Fundatia JOYO! Astazi au fost implicati intr-o activitate interesanta si foarte utila: cursuri de prim-ajutor oferite cu sprijinul Crucea Rosie Filiala Sector 6. In timpul intalnirii cu dl. Tiberiu Mihaescu, voluntar la Crucea Rosie, copiii au invatat care sunt pasii de urmat in cazul confruntarii cu o situatie de urgenta (S.E.T), despre cum se acorda primul ajutor in caz de ranire, fractura, entorsa, intepatura de insecte, muscatura de caine, inec, au exersat cum sa panseze ranile pentru a opri o hemoragie minora sau majora, dar si cum sa aplice metoda Heimlich. Copiii au aflat deasemenea cum ar trebui sa procedeze in caz de cutremur sau incendiu si cum ar putea sa evite intoxicatiile cu fum.

Astfel de informatii sunt necesare si utile in orice moment, dar mai ales in tabara socio-educativa la munte, pe care copiii o asteapta cu mare nerabdare.

Multumim din suflet Crucea Rosie Filiala Sector 6, domnului Radu Lihaci si domnului Tiberiu Mihaescu pentru interes, rabdare si implicare. Speram ca acesta sa fie inceputul unei bune si frumoase colaborari intre Crucea Rosie Sector 6 si Fundatia JOYO!

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi