20 iul. 2017

Carti, cultura, workshop-uri interesante, toate acestea la BookFest 2017, unde copiii de la Fundatia JOYO au avut oportunitatea de a participa la atelierele creative organizate de Ambasada Suediei – tara “invitat de onoare” la acest eveniment.

Copiii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundatiei JOYO s-au putut bucura de activitatile dedicate lor la standul BookFest Junior, au fost implicati in activitati interactive, au desenat si au creat carti postale din lemn, sub indrumarea atenta a voluntarilor ambasadei.

Workshop-ul, “Respect pentru diversitate”, derulat de d-na Stina Wirsén (illustrator) si dl. Mårten Sandén (autor) din Suedia, i-a purtat pe copii in lumea literaturii suedeze dedicate celor mici.

Multumim Ambasadei Suediei, d-lui Mihai Leontescu pentru implicarea copiilor de la Fundatia JOYO in activitatile organizate la standul BookFest Junior. Multumim deasemenea Stina Wirsen si Marten Sanden, pentru caldura si amabilitatea cu care i-ati inconjurat pe copii! Ne-am simtit extraordinar si am aflat lucruri foarte interesante despre literatura si tara voastra!

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi