15 mai 2018

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării este inca o data alaturi de copiii din Centrul Social “Casa Florian” al Fundatiei JOYO prin initierea si derularea unui nou proiect de consum responsabil. Impreuna cu student romani si francezi din programul de masterat “Media, dezvoltare si societate”, indrumati de d-na Prof. Univ. Dr. Mirela Lazar, copiii din centrul nostru vor invata ce inseamna consumul responsabil, respectul fata de mediu, beneficiile pentru sanatate, impactul pozitiv asupra societatii. In cadrul workshop-urilor care vor fi derulate in proiectul “ConsumACTORI in devenire”, copiii din “Casa Florian” vor invata sa creeze diferite produse media (afis, filmulet) care vor promova alimentatia sanatoasa si consumul responsabil.
Primul atelier, “Micii fotografi”, deja a avut loc, iar copiii din centrul nostru social, indrumati de grupul de student masteranzi au fost initiate in tainele fotografiei si al alimentatiei sanatoase.

Multumim foarte mult d-nei Prof. Univ. Dr. Mirela Lazar si grupului de student masteranzi pentru inca un an in care sunt alaturi de copiii de la Fundatia JOYO, prin astfel de proiecte interesante si utile pentru ei.

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi