20 iul. 2017

Astazi, 12 iunie 2017, Centrul socio-educational ”INVINGATORII!”, proiect in cadrul programului „JOYO PRO” al Fundatiei JOYO, implementat in parteneriat cu Scoala Gimnaziala nr.125 din Bucuresti, ….si-a inceput activitatea!!!

30 de copii, elevi ai claselor 0-IV ai Scolii Gimnaziale nr.125, proveniti din familii in dificultate, cu o situatie socio-economica precara, în risc de marginalizare socială, din zona București-Măgurele, Ferentari, Rahova și zona de periferie a sectorului 5 București, au venit, astazi, in Centrul socio-educational ”INVINGATORII!”, amenjat intr-o fosta sala de sport a scolii.

De ce  ”INVINGATORII”…?

Pentru ca noi cei de la Fundatia JOYO credem ca fiecare copil este un invingator!

Fecare din activitatile Centrului socio-educational ”INVINGATORII!”au fost concepute pentru a contribui la creșterea performanțelor școlare, reducerea riscului de abandon școlar, dezvoltarea stimei de sine, a comunicării interpersonal şi relaționării, a principalelor deprinderi de viata independenta…totul intr-un cadru prietenos copiilor, distractiv, sigur si stimulant pentru copii.

Deschiderea oficiala a Centrului va avea loc in septembrie a.c…! Pana atunci, va tinem la curent cu ce mai facem noi… INVINGATORII!

Scopul programului „JOYO PRO” al Fundatiei JOYO constă în facilitarea accesului copiilor aflati in situatii de excluziune socio-economică și marginalizare socială, din Bucuresti, la un sprijin socio-educațional de calitate prin crearea și implementarea unui model de intervenție construit din perspective unei educații inclusive și a unui mix de servicii: servicii educaționale specific programului „Școală după școală”, servicii de asistență sociala și consiliere psihologică.

Distribuie:

Parerea ta conteaza pentru noi