Ce inseamna redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit?
O persoana care a realizat in 2020 venituri salariale sau din activitati independente plateste implicit un impozit pe venit. Acesti bani ajung la bugetul de stat. Prin completarea formularului 230 decizi ca 3,5% din acesti bani sa ajunga la o organizatie nonprofit si sa nu ramana la bugetul de stat.
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa ne ajuti?
In primul rand se descarca Formular_230_2022_standard cu datele Fundatiei Joyo.
Pasul doi consta in printarea formularului si completarea lui cu urmatoarele informatii: toate datele de identificare ale tale, se bifeaza la punctul doi tipul de venituri inregistrat si semnatura in partea de jos. Suma se poate completa de fiecare persoana,dar, este o informatie optionala care poate fi completata si de catre functionarii Administratiei Financiare si nu va depasi 3,5% din impozitul tau pe venit.
De ce sa ne ajuti?
Continuarea proiectelor depinde de ajutorul pe care il primim de la donatorii nostri. Fundatia Joyo, ca orice ONG, nu realizeaza profit si este dependenta de donatiile primite pentru a-si putea desfasura activitatea. Directionand banii catre Fundatia Joyo, ne vei ajuta sa ne continuam proiectele propuse in 2018 pentru cei 1300 copii foarte saracisi familiile lor. Banii tai vor fi folositi pentru rechizite, imbracaminte, burse sociale, tabara, masa zilnica si gustari pentru 80 de copii, ajutor in realizarea temelor prin pedagogii nostri si consiliere psihologica tuturor familiilor si copiilor care se afla in grija Fundatiei.
Ce te costa sa ne ajuti?
Completarea formularului NU iti reduce veniturile si depunerea formularului este gratuita. Suma care se directioneazaNU reprezintă o sponsorizare sau o donație. Banii care ajung in contul fundatiei se redirectioneaza de catre Trezoreria Statului si nu de catre cel care completeaza formularul.
Pentru mai multe informatii va rog sa ne contacti la info@fundatia-joyo.org sau la 021.410.43.93. Speram sa va regasiti in lista sustinatorilor nostri. Multumim!