Program de tutorat la Fundația JOYO cu sprijinul United Way România

O nouă serie de voluntari ai Fundației United Way România, finanțator al proiectului “Școala este super!”, derulat de fundația noastră au raspuns afirmativ și au ales să se implice în programul de tutorat, menit să vină în sprijinul copiilor defavorizați din Centrul de Zi “Casa Florian”.  Astfel, tutorii vor interacționa direct cu beneficiarii noștri, ajutându-i la teme sau la alte activități educative organizate în centru.

Ieri, Carmen Stoica de la firma Accenture, a participat la o prima activitate interactivă de lectură. Cu multă răbdare, atenție și grijă, Carmen a citit împreună cu cei mici fabule și au discutat despre micile lecții de viață conținute în acestea. Totodată, Carmen le-a explicat copiilor ce înseamnă cuvintele necunoscute din fabulele citite.

Multumim United Way România pentru această inițiativă și voluntarilor implicați în aceste activități care contribuie la dezvoltarea copiilor.