Și în Săptămâna Școala Altfel Fundația JOYO este la fel de aproape de copiii din școlile din București! La întâlnirea cu elevii unei clase a V-a de la Școala Gimnazială 124 am întâlnit 21 de fete și băieți cu hobby-uri foarte interesante: sporturi, gaming, călătorii, artă, chiar și conspirații emoticon smile
Dar și un alt ‘hobby’, care le ocupă multe ore pe zi: ȘCOALA! Am vorbit timp de o oră despre cât de important este să venim în fiecare zi la ore, să ținem pasul cu toți colegii, dar și să fim de ajutor atunci când observăm că un coleg trece printr-o situație mai grea și începe să lipsească mai mult sau îi scad notele.
La final, am privit spre viitor și ne-am dat seama că numai școala și exercițiul ne vor ajuta să ajungem avocat, tenismen, militar, medic veterinar, arhitect, politist si alte meserii la care visam!
Activitatea s-a derulat in cadrul proiectului de prevenire a abandonului scolar “Scoala e de partea ta!”, derulat de Fundatia JOYO in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Echipa Fundației JOYO continuă seria de întâlniri cu elevi din scolile de pe raza municipiului Bucuresti. Multumim directorilor si profesorilor pentru sprijin si copiilor pentru implicare!