13 iun. 2018

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, o companie prietena a initiat o activitate de responsabilitate sociala in beneficiul copiilor din Centrul Social “Casa Florian” al Fundatiei JOYO. Astfel, un grup de 29 de voluntari s-au implicat impreuna cu copiii in activitati de gradinarit, zugravit si de creativitate. Copiii au avut oportunitatea de a invata sa semene si sa planteze legume si sa invete sa utilizeze trafaletul pentru a-si zugravi camera. In plus, cu multa imaginatie si indemanare au lucrat impreuna magneti de frigider din fetru. Aceasta activitate a completat seria de activitati de voluntariat (limba engleza, lectura, board games, fun science) derulate de aproape 2 ani incoace de alti angajati ai companiei, alaturi de copiii din centrul nostru.

Multumim din suflet acestor oameni deosebiti pentru timpul oferit, daruirea si interesul manifestate fata de copiii de la Fundatia JOYO!