“Permis pentru viitor”, proiectul derulat în parteneriat de Fundația ECDL RomâniaECDL România,  Liceul Teoretic “Ion Barbu” prin trainerul voluntar d-na profesor Adriana Bendovschi și Fundația JOYO s-a încheiat marți, 11 iunie 2013 cu festivitatea de premiere a celor 7 absolvenți. Copiii au pregătit o scurtă Prezentare PowerPoint despre aplicabilitatea cunoștințelor dobândite în viața de zi cu zi, iar diplomele au fost înmânate de către reprezentanții ECDL România, doamnele Elena Chiru-manager de proiect și Irinuca Văduva – Marketing și Comunicare.

Cei 7 copii sprijiniți de Fundația JOYO care au fost implicați în acest proiect au reușit să obțină Permisul ECDL Complet, iar doi dintre ei, fiind în clasa a XII-a și-au echivalat proba de Competențe Digitale de la examenul de Bacalaureat cu Permisul ECDL.

Adresăm cele mai calde mulțumiri Fundației ECDL România, companiei ECDL pentru șansa oferită, cât și doamnei profesor Adriana Bendovschi pentru întelegerea și sprijinul oferite copiilor defavorizați de la Fundația JOYO.