Prin bunăvoința domnului Niculae Mircea, proprietarul clădirii istorice  unde iși desfășoară activitatea restaurantul Caru’ cu Bere. Începând cu  16 martie 2015 puteți vizita expoziția de artă cu obiecte realizate de      mâinile dibace ale copiilor din Fundația JOYO.

Anul 2012 a adus copiilor de la Fundația JOYO un nou și valoros prieten.  L-am cunoscut pe domnul Niculae Mircea în cadrul unei licitații de  caritate organizate de fundația noastră. El a fost impresionat de lucrările  copiilor, dar și de faptul ca în cadrul Fundației JOYO se desfășoară pe lângă activități educative și activități care să descopere și să valorizeaze talentul artistic al copiilor greu încercați de soartă.

În cadrul Atelierului nostru de Creație și Art-Terapie copiii realizează, sub îndrumarea membrilor echipei Fundației JOYO, icoane pe sticlă, tablouri pe pănză și diferite alte obiecte decorative. Activitatea copiilor în atelier este menită nu doar să le pună în valoare talentul, ci și să contribuie la restabilirea echilibrului lor emoțional și la creșterea încrederii în propriile forțe.

Sunteți invitați să vizitați expoziția ce emană atâta bucurie, precum și să încurajați activitățile copiilor prin donații.