Copiii de la Fundatia JOYO au avut parte vineri de o frumoasa surpriza pregatita de catre voluntari ai United Way Romania de la compania HP. Tema intalnirii a fost “creativitatea”, iar 10 copii din Centrul de Zi “Casa Florian” au avut posibilitatea de a-si pune la incercare imaginatia in cadrul jocurilor create pentru ei. Fie ca a fost vorba de mima, concursuri de desene pe baza unor schite primite, improvizatie de povesti, recunoasterea sunetelor si crearea unor povesti pe baza acestora, cu totii s-au simtit ca intr-o mare familie.
Copiii si-au facut prieteni printre oameni cu suflet mare de la HP, carora le multumim pentru atmosfera calduroasa cu care i-au primit, pentru bunavointa si amabilitatea lor, cat si pentru minunatele jocuri in care i-au implicat.

In acelasi timp, suntem recunoscatori si multumim echipei United Way Romania pentru buna colaborare si atentia cu care ii inconjoara mereu pe copiii de la Fundatia JOYO!