Copiii din proiectele sociale ale Fundației JOYO împreună cu echipa au fost invitați de către domnul Mircea Nicolae să ia parte la un eveniment deosebit. În data de 19 martie a avut loc în incinta restaurantului Caru’ cu Bere conferința ”Viața cotidiană din Bucureștiul veacurilor trecute”.

În cadrul conferinței copiii au aflat despre obiceiurile și modul în care bucureștenii secolelor trecute își petreceau timpul, cum și ce serveau la masă și ce presupunea îmbrăcămintea acelor vremuri. Copiii au fost fascinați de eveniment în sine, dar și clădirea a fost un punct ce a prezentat interes. La sfârșitul acestui eveniment copiii au fost invitați prin bunavoința domnului Mircea Nicolae să servească masa într-un loc atât de frumos.

Participanții la conferință au fost interesați de Expoziția Caritabilă a Fundației JOYO ceea ce i-a bucurat foarte mult pe copii, autorii lucrărilor expuse (icoane, tablouri și obiecte decorative).

Ne-a bucurat faptul că oamenii care au participat la conferință au fost interesați de Expoziția Caritabilă a Fundației JOYO. Copiii au fost entuziasmați să își vadă icoanele, tablourile și obiectele decorative expuse. Aprecierea celor din jur le-a confirmat încă o dată că ceea ce faci cu pasiune și dăruire capată o valoare aparte.

Îi mulțumim și pe această cale domnului Mircea Nicolae, un prieten drag și generos al copiilor din Fundația JOYO!