Sub înaltul patronaj al Excelenței Sale Andreas von Mettenheim, Ambasadorul Germaniei în România, s-a desfășurat, în data de 29 noiembrie 2012, Licitația caritabila 2012,  în beneficiul copiilor defavorizați care sunt sprijiniți de Fundația JOYO.

Doamna Joana Grevers, director de artă și curator al 418 Contemporary Art Gallerya găzduit și organizat cu multă dăruire acest eveniment caritabil menit să susțină activitățile organizației noastre.

În cadrul evenimentului, 36 de lucrări de arta puse la dispoziție de un grup generos de artiști au fost expuse spre a fi licitate. Copiii din Centrul de zi ”Casa Florian” al Fundației JOYO au avut onoarea de a expune lucrările lor (linocut) alături de lucrările artiștilor. Mulțumirile și recunoștința noastră se îndreaptă către toate persoanele care au făcut posibilă această licitație caritabilă și către toți participanții care ne-au onorat cu prezența la acest eveniment.