“Expediție în Carpați” pentru tinerii din proiectele Fundației JOYO

Proiectul continuă și în acest an, iar de la Fundația JOYO participă 15 copii și tineri din proiectele noastre socio-educative. Alături de ei vor mai lua parte copii de la Palatul Național al Copiilor București, Clubul Copiilor Cugir, copii și tinerii de la centre de reeducare și penitenciare. Activitatea practică a proiectului “Expediție în Carpați”, ajuns la cea de-a 13-a ediție, se desfășoară anul acesta în localitatea Luncile Prigoanei, judetul Alba. Participanții se vor implica timp de 8 zile în activități de refacere a marcajelor traseelor turistice, de ecologizare și amenajare a zonelor din Munții Apuseni, cât și în activități cultural-artistice, sportive, de socializare și timp liber.  Scopul proiectului este de a reduce fenomenul de stigmatizare și excludere socială a copiilor și tinerilor din  grupuri vulnerabile.

Proiectul este implementat de Palatul Național al Copiilor București, în parteneriat cu Ministerul Justiției și Fundația JOYO.