CAMPANIA 2%
– Educația începe cu tine! –
Redirecționează 2% din impozitul pe venit către un copil sărac care vrea să învețe!
Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard.
 Ce este prevederea 2%?

Educația începe cu tine!

O nouă campanie de strângere de fonduri prin programul fiscal de redistribuire a unui procent de 2% din impozitul încasat pe anul anterior a început. Orice procent contează pentru educația unui copil.

Alătură-te nouă în cunoștință de cauză! Citește mai jos despre ce presupune această campanie!

Ce este 2%?

La fel ca în anii trecuți, Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2015, către o entitate non profit. Conform Ministerului Finanțelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similară, contribuabilul trebuind să completeze Fundatia JOYO_formular 230 (pentru veniturile proveniind din salarii)  și să il depună la administrația financiară de care aparțin.

Prin această lege, contribuabilii persoane fizice pot să directioneze către Fundația JOYO 2% din impozitul pe venit plătit de ei (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului).

Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.

Rezultatul este virarea, în contul Fundației JOYO, a unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual plătit pentru salariul persoanei respective.

Suma care vă revine NU reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci este o parte a bugetului de stat care este direcționată de către fiecare cetățean în parte către sectorul neguvernamental.

Mai multe informații
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 021 4104393,
0726 265166 sau la adresa: joyo.florian@gmail.com.
În speranța că ați ales Fundația JOYO și v-ați alăturat astfel eforturilor noastre de a ajuta copiii nevoiași să meargă la școală, să se pregătească pentru viață, să învețe o meserie, pentru a avea șansa unui viitor mai bun,